Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Corona meubelen en schermen voor elke branche

Kies een branche of sector en bekijk de producten

Een paar maanden geleden kenden we het woordje ‘lockdown’ nog niet. Maar nadat ons land enkele weken eventjes de pauzeknop heeft ingeduwd, proberen we stilletjesaan de draad weer een beetje op te nemen. Toch doen we dat allemaal met de nodige voorzichtigheid. Hierbij is een goede voorbereiding van essentieel belang. Daarom zorgen heel wat werkgevers voor een veilige werkplek. Hiervoor voorzien zij genoeg beschermingsmiddelen, schoonmaakmateriaal, preventieschermen en maatregelen. Ook wordt er meer en meer gewezen op het belang van een perfecte hygiëne.

Corona bescherming werkplek

Een werknemer die zich veilig en gewaardeerd voelt, presteert automatisch beter. Of u nu werkzaam bent in een kantoor, school, de horeca, in een kapsalon of het openbaar vervoer: persoonlijke bescherming is niet alleen belangrijk voor uzelf, maar ook voor uw directe omgeving. Als u op een veilige manier kunt werken in uw werkomgeving, bent u er zeker van dat u ook uw collega’s of gezin niet in gevaar brengt. Een werkgever die zorgt voor een veilige werkomgeving, kan beslist op heel wat waardering rekenen!

Afschermen werkplek

Bent u klaar voor extra werkdruk? En bent u voldoende voorbereid om uw medewerkers te laten presteren in een veilige werkomgeving? Neem de nodige maatregelen en reken hiervoor op Pedroshop, uw partner in veiligheid. Wenst u een offerte op maat? Laat het ons weten!