Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Corona schermen voor op kantoor kopen

Corona bescherming werkplek kantoor van uzelf en uw collega's

Sinds de ‘lockdown’ beseffen we meer dan ooit dat we in de toekomst anders zullen moeten werken. Als COVID-19 ons één lesje heeft geleerd, dan is het wel dat we op onze hoede moeten zijn en op een veilige manier moeten kunnen werken. Gelukkig bestaan er genoeg creatieve oplossingen om de economie in Nederland draaiend te houden. Zo is het verstandig om de kantoren binnen uw bedrijf voldoende uit te rusten met verschillende coronaschermen.

Corona kantoorruimte

Voortaan spreken we niet langer over een ‘kantoorruimte’. Maar over een ‘corona kantoorruimte’. Hiermee bedoelen we een kantoorruimte die voorbereid is op eventuele toekomstige besmettingen van het coronavirus of andere virussen. Zo kunt u een ruimte binnen een bepaalde afdeling indelen met vloerwanden. Zo blijven verschillende plekken binnen eenzelfde ruimte veilig afgeschermd tegen druppeltjes van hoest- of niesbuien van collega’s of klanten. Maar ook binnen eenzelfde ‘eiland’ kunnen medewerkers zichzelf beschermen ten opzichte van collega’s met behulp van opzetwanden of gezichtsschermen. Ondanks deze nieuwe manier van werken, kan iedereen efficiënt aan de slag blijven. Collega’s kunnen elkaar zonder problemen zien en verstaan. Aan de werklust zal het niet ontbreken! Integendeel. Uw medewerkers zullen het waarderen dat u zoveel belang hecht aan hun veiligheid en aan die van hun geliefden.

Corona kantoor inrichten

Bent u klaar voor een nieuwe manier van werken? Richt uw kantoor dan in op een manier die ervoor zorgt dat u beschermd blijft tegen COVID-19 of andere gevaarlijke virussen. Bent u op zoek naar comfortabele oplossingen om thuis te kunnen werken? Of zoekt u gepast schoonmaakmateriaal om een optimale hygiëne te kunnen garanderen? Ook dan helpen we u graag verder. Neem contact op voor meer info of tips.