Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Corona schermen voor winkels en retail

Plexiglas kuchschermen: bescherm uw klanten en personeel

Hoewel heel wat winkeliers op hun hoede blijven voor het gevaarlijke coronavirus, staan ze allemaal te popelen om opnieuw hun deuren te openen. Heel wat uitbaters van bloemenwinkels, chocolaterieën, schoonheidssalons, boekhandels, juweliers en opticiens willen niets liever dan opnieuw aan de slag. Maar dan wel op een veilige manier. En dat kan! Met behulp van zogenaamde coronaschermen of kuchschermen van plexiglas kunt u uw winkel op een veilige manier inrichten, zodat klanten gespaard blijven van COVID-19. Het wordt een andere manier van winkelen. Maar wel een veilige en verantwoorde manier.

Kuchscherm op maat

Het spreekt voor zich dat iedere winkelier andere noden heeft. Hierdoor kan het zijn dat de standaardformaten van onze opstelwanden, vloerwanden of hangwanden niet voldoen aan de eisen van uw zaak. Dat is geen enkel probleem. U kunt bij ons ook terecht voor kuchschermen op maat. Laat ons weten welke afmetingen de nodige veiligheid kunnen garanderen en dan doet Pedroshop de rest. Voelt u zich veiliger met een gezichtsmasker? Of bent u op zoek naar een schoonmaakset om absolute hygiëne aan uw trouwe klant te garanderen? Ook dan helpen we u graag verder.

Kuchscherm kopen

Een kuchscherm kopen is een verstandige beslissing. Zo brengt u niet alleen uzelf, maar zeker ook uw klant in veiligheid. Kuchschermen vangen eventuele druppeltjes van een nies- of hoestbui op. Bestel vandaag nog uw spatschermen bij Pedroshop en laat u verrassen door de scherpe prijs.