Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Corona schermen voor kappers / kapsalons / salons

Kapperszaken: bescherm uzelf, uw collega's en klanten

In de kappersbranche is het, net zoals bij scholen en openbaar vervoer, geen sinecure om een veilige afstand van 1,5 meter te behouden. Toch willen klanten op een veilige manier hun haren laten knippen, hun baard laten trimmen of snor laten bijwerken. Hoe kunt u, als kapper, deze ‘social distance’ in acht nemen? Door de installatie van veilige coronaschermen bijvoorbeeld. Deze schermen vangen eventuele spatten van een hoest- of niesbui op. Zo blijft u van een mogelijke besmetting gespaard. Ook een gezichtsscherm kan een extra veilig gevoel geven, als u een traditioneel mondmasker niet vertrouwt.

Kapsalon corona proof

Maak uw kapsalon ‘corona proof ‘dankzij de installatie van de juiste coronaschermen. Bij Pedroshop kunt u terecht voor verschillende soorten kuchschermen. Zo kunnen hangwanden een prima oplossing zijn in uw kapperszaak. U hangt ze gewoon aan uw plafond met behulp van clips. Door de schermen zelf prikt u een haakje. Appeltje eitje. Daarnaast kunnen vloerwanden een slimme oplossing zijn binnen uw kapsalon. Deze staan op houten staanders en kunnen makkelijk worden verplaatst, indien nodig. Bieden de standaardafmetingen van onze schermen geen oplossing? Vertel ons dan welke afmetingen u precies zoekt en dan doen wij de rest! Vergeet niet om de schermen regelmatig te reinigen met desinfecterende middelen. Op die manier voelen uw klanten zich meteen veilig en weten ze dat u hygiëne heel belangrijk vindt.

Kapsalon corona maatregelen

Wilt u de haren van uw trouwe klanten op een veilige manier kunnen knippen? Kies dan voor veiligheid en gemoedsrust. Bestel uw preventieschermen vandaag nog bij Pedroshop. Wilt u graag de prijs weten voor meerdere schermen? Neem contact op. Ons enthousiaste team helpt u graag verder.