Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Corona schermen voor horeca

Horeca corona maatregelen voor hotels, restaurants en cafes

Nu het horecaleven in Nederland stilletjesaan de draad weer opneemt, is een goede voorbereiding een absolute must. Zo willen uitbaters van kroegen, hotels, B&B’s, sportkantines, campings en restaurants hun klanten en personeel zoveel mogelijk beschermen en de nodige maatregelen nemen om fiasco’s of faillissementen te vermijden. Daarom kiezen steeds meer uitbaters voor de installatie van coronaschermen of kuchschermen.

Horeca corona plan

Om elke klant zoveel mogelijk te beschermen en om het horecapersoneel op een veilige manier te laten werken is een slim plan van aanpak nodig. Een ‘horeca corona plan’ zeg maar. Want 1,5 meter afstand behouden in de horeca … dat is niet zo simpel. Hierbij kunnen coronaschermen een oplossing bieden. Zo kunt u hangwanden ophangen in de keuken, aan de bar of aan de kassa. Ook vloerwanden kunnen klanten onderling afschermen. U plaatst ze gewoon tussen tafels of naast de bar. Waar u maar wenst. Deze kuchschermen zijn makkelijk verplaatsbaar door hun lichte gewicht. Een veilige afscherming is zeker al een verstandige keuze. Maar wilt u het nog slimmer aanpakken? Zorg er dan voor dat u het nodige desinfectiemateriaal in huis heeft. In de horeca is een prima hygiëne uiteraard onmisbaar.

Horeca corona proof maken

Wilt u uw horecazaak coronaproof maken? Maar kunnen onze standaardafmetingen voor u niets betekenen? Laat het ons weten! Vertel ons welke afmetingen u precies wenst en dan gaan wij voor u aan de slag. Want alleen samen kunnen we dat coronavirus de baas. Wilt u graag meerdere schermen bestellen? Dan maken we graag een offerte op maat voor u.