Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Corona schermen voor scholen & klaslokalen

Bescherm de leerkrachten en leerlingen: bestel plexiglas hoestschermen

Kinderen, scholieren en studenten moeten zich veilig kunnen voelen op school. Zeker nu we weten wat het coronavirus kan aanrichten. Hoewel het van levensbelang is om de ‘social distance’ (een afstand van 1,5 meter) te respecteren, is dat op school geen evidente zaak. Een klas heeft algauw 10 à 20 leerlingen die vlak naast elkaar op de schoolbanken zitten. Toch heeft Pedroshop hiervoor de gepaste oplossing. Met behulp van kwalitatieve coronaschermen kunt u alle kinderen op een veilige manier les laten volgen.

Weer naar school na corona

Het enige positieve wat COVID-19 ons heeft opgeleverd, is dat we anders zijn gaan denken. We zijn massaal beginnen zoeken naar creatieve oplossingen en middelen om onze geliefden te beschermen. Dat geldt zeker ook voor onze kinderen. Nu de scholen de draad weer oppikken, willen medewerkers zichzelf en de kinderen optimaal kunnen beschermen. Hierbij kunnen preventieschermen een gevoel van gemoedsrust geven. Vloerwanden zijn ideale oplossingen in eetruimtes, gangen, gymzalen of andere grote ruimtes waar veel kinderen komen. Ook tussen de schoolbanken bieden dergelijke schermen een oplossing. Daarnaast kunt u de lesbanken, vergadertafels en eettafels ook uitrusten met opzetwanden. Wilt u liever hangwanden installeren in de eetzaal of gang? Ook dan kunt u bij Pedroshop terecht. Ten slotte zorgt een optimale hygiëne en het juiste desinfectiemateriaal voor extra veiligheid.

Scholen coronaproof maken

Wacht niet langer om uw school ‘corona proof’ te maken. Kies voor veiligheid en gemoedsrust. Bereid uw school vandaag nog voor op een veilige manier van werken. Dat zullen de ouders van de kinderen beslist appreciëren! Wenst u een grote bestelling te plaatsen? Dan geven we graag een offerte op maat. Bestellen bij Pedroshop betekent een snelle én vriendelijke service.