Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Corona proof vervoer

Openbaar vervoer (taxi, bus, trein) in de coronatijd

Sinds de coronatijd is het wel duidelijk dat we nooit meer op dezelfde manier gebruik zullen maken van het openbaar vervoer. Ongewild sluipt die gedachte erin: “iedereen kan besmet zijn”. Toch heeft niet iedereen zijn eigen wagen en willen we ons allemaal op een veilige manier verplaatsen zonder het risico te lopen om ernstig ziek te worden. Daarom is het verstandig om uw taxi, trein, bus of tram coronaproof te maken. Met behulp van de juiste coronaschermen van plexiglas bijvoorbeeld.

Corona proof bus of taxi

Wist u dat u een bus, taxi, auto, trein of tram corona proof kunt maken? Bij Pedroshop vindt u allerlei kuchschermen die ervoor zorgen dat u – net als de andere reizigers – voldoende beschermd blijft. Probeer zo creatief mogelijk te zijn in het bedenken van veilige oplossingen. Heeft u nog geen spatscherm aan het loket? Dan is dat een absolute must. Ook in de gangpaden en bij de zitjes kunt u slimme oplossingen bedenken in de vorm van opzetwanden, vloerwanden of hangwanden. Wilt u het openbaar vervoer coronaproof maken, maar zoekt u andere afmetingen dan de standaardformaten? Ook dan helpen we u graag verder met de glimlach. Want alleen samen kunnen we het coronavirus de baas.

Coronascherm bus

Garandeer de veiligheid van de reizigers op uw bus, tram of trein en installeer vandaag nog uw coronaschermen. Ook voor het juiste schoonmaakmateriaal of gezichtsmaskers kunt u bij ons terecht. Heeft u nog vragen? Of bent u op zoek naar specifieke artikelen? Neem contact op!