Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Corona schermen online kopen

Bescherm uzelf, uw klanten en medewerkers met plexiglas corona schermen

Als bedrijfsleider wilt u ongetwijfeld uw klanten en medewerkers optimaal beschermen. Dankzij de aanschaf van corona schermen van plexiglas beperkt u het risico van ziektekiemen in de lucht. Deze ziektekiemen worden voornamelijk verspreid via kuchen, hoesten en niezen. Nu steeds meer winkels en kantoren weer proberen open te gaan, is veiligheid en gemoedsrust een absolute must voor elk bedrijf en elke winkel. Die zekerheid wil Pedroshop u graag geven met behulp van plexiglas corona schermen. Hoewel er een veilige bescherming is, blijven klanten en medewerkers elkaar zien door het 100% transparant plexiglas.

Coronascherm op maat

Om op een veilige manier weer aan de slag te kunnen, is het belangrijk dat u de nodige maatregelen treft. En om die optimale manier van werken te garanderen, voorziet Pedroshop 3 soorten coronaschermen. Zo heeft u de keuze uit opzetwanden, vloerwanden en hangwanden. Op die manier vindt u voor elke situatie de beste oplossing. Alle coronaschermen kunnen volledig op maat worden gemaakt. Bent u op zoek naar een coronascherm voor een ruimte in uw school, schoonheidssalon, bibliotheek, winkel, zorginstelling, kleinhandel of horecazaak? Geef ons de gewenste afmetingen door en wij maken een coronascherm op maat van uw ruimte.

Coronascherm plexiglas

Een coronascherm in plexiglas vermindert de kans op besmetting van het coronavirus aanzienlijk. In welke branche u ook werkzaam bent. Toch komt een efficiënte werking niet in het gedrang. U blijft de persoon die voor u ziet gemakkelijk zien, zonder dat het zicht wordt verstoord. Door het scherm regelmatig te reinigen met de juiste producten, verhoogt u het veiligheidsgevoel. Dat is iets wat uw klanten en collega’s beslist zullen waarderen.

Aarzel niet langer om uw klanten en medewerkers optimaal te beschermen. Kies het corona scherm dat het best in uw werkomgeving past. Vertel ons naar welke afmetingen u precies op zoek bent en laat u verrassen door de scherpe prijs. Vraag offerte aan.